Pemborong Cadar Cotton Dari China

Salam semua. Pasti para pembaca yang singgah disini kerana ingin mencari maklumat berkaitan Cadar Cotton dan ingin mendapatkannya dari pemborong cadar di Malaysia untuk pembelian secara pukal dan ingin mendapatkan dengan harga yang lebih murah samada untuk perniagaan mahupun untuk kegunaan sendiri. Anda pasti berminat untuk mendapatkan cadar 100% cotton pada harga rendah daripada harga di kedai. Perniagaan cadar ini sangat sangat menguntungkan kerana senantiasa mendapat permintaan.

Kepada yang ingin menjadi pengedar atau agen jualan kepada cadar cotton yang mempunyai design menarik, berkualiti, dan juga murah, anda berada dihalaman yang betul untuk membeli cadar cotton dengan harga borong. Cadar yang dibekalkan sudah tentu merangkumi cadar dari King/Queen size dan juga Single size. Dari rekaan bunga bungaan yang menarik kepada rekaan design untuk kanak kanak juga terdapat disini.

Pemborong Cadar Cotton China

Pemborong Cadar Cotton China

Tawaran Kepada Pengedar/Agen/Dropship Dari Pemborong Cadar Cotton

Terbaru, bagi mengembangkan lagi bisnes jualan cadar cotton ini, pihak pemborong cadar cotton ini ingin menjemput kepada sesiapa sahaja samada dari pihak pengedar ataupun agen jualan ataupun pihak yang ingin berniaga secara online melalui sisten dropship amat dialu alukan. Urusan pembelian sangat mudah iaitu hanya melalui online sahaja. Kepada yang tinggal berdekatan di Shah Alam boleh membuat temujanji untuk melihat barang/stock cadar cotton ini. Maklumat selanjutnya, baca dibawah;

Untuk maklumat kepada pembeli perseorangan atau pemborong cadar, anda boleh lihat maklumat ringkas berkenaan cadar cotton yang ditawarkan untuk anda membuat pilihan ;

SET CADAR 100% COTTON MENGANDUNG
● 1 CADAR QUILTED DAN 2 SARUNG BANTAL BERZIP
● UKURAN 230CM X 250CM
● SESUAI UNTUK KING/QUEEN

8 KELEBIHAN CADAR PATCHWORK 100% COTTON

★ BERKUALITI BAGUS ★ JAHITAN KEMAS ★ TIDAK BERBULU ★ KAIN SEJUK ★ TIDAK BERKEDUT ★ TIDAK MUDAH BERGERAK SELEPAS DEBENTANGKAN DIATAS KATIL ★ BOLEH DICUCI DALAM MESIN BASUH 

PELBAGAI KEISTIMEWAAN

CADAR MELEKAP/ TIDAK KOMOK/STATIK/KEMAS MENJIMATKAN MASA MENGEMAS KATIL MATERIAL YANG SEJUK/GEBU DAN SANGAT SELESA DESIGN YANG PELBAGAI PILIHAN DAN CANTIK KONSEP PILIHAN ANDA SEMUA

Video Pemborong Cadar Cotton Dari China

Kepada yang ingin melakukan urusniaga untuk menjadi pengedar pemborong cadar cotton ini atau ingin mendapatkan harga borong, adalah terlebih dahulu dinasihatkan untuk membuat temujanji melalui maklumat dan talian No Tel yang telah disediakan dibawah ini. Dan untuk melihat lebih lanjut gambar gambar cadar cotton yang ada yang boleh didapatkan, anda juga boleh melayari laman website dan juga Facebook yang telah disediakan juga dibawah ini untuk tatapan.

————————————————————————————————————————————–

Name (Pemborong Cadar Kawasan Shah Alam, Selangor) : Aidawati Bt Baharuddin

Company : Cadar 100% Cotton China

SMS/WhatApps : 012-2591038/0126576156

Email : mudah72@gmail.com

Website : http://belicadarmurah.blogspot.com

Facebook : https://www.facebook.com/belicadarmurah / https://www.facebook.com/PemborongCadarCotton

Address : NO.6, Jalan Nova U5/48, Subang Bestari, 40150 Shah Alam


Menjemput Individu Yang Berminat Untuk Menjadi Agen Dropship Pemborong Cadar. Terima Kasih

User Reviews and Comments

 1. says

  beli tempat pengeluar sllu murah klu beli masia tetap mahal juga.uik ceruk mana nak pasang nuff tu..blog mana?

  • says

   Kepada Faizah, saya bukanlah penjual cadar, saya diberikan tugas untuk membuat artikel ini untuk memperkenalkan cadar dan juga pemborong cadar ini. Dan dengan kata lain, saya sudah berikan maklumat berkenaan pemborong ini untuk dihubungi untuk tindakkan lanjut pembaca artikel ini. Boleh lihat maklumat didalam artikel ini untuk hubungi dealer untuk senarai harga dropship…. 🙂

 2. haslina says

  Berminat nak dropship dan borong cadar patchwork/3D leh terus watsupp saya k…

  Fb : Haslina karim
  no phone leh dptkan selepas add saya tq…

  Min borong cadar patchwork 3set: Rm130/set + pos rm10/set….(hrga psrn rm180-200)

  min borong cadar 3D : 3set : rm170/set + pos rm10/set (hrga psrn :rm250-300)

 3. says

  Salam tumpang iklan…
  Saya berpengalaman selama 4 tahun sebagai pemborong cadar quilt patchwork 100% cotton ingin membuka peluang perniagaan kepada seluruh Rakyat Malaysia untuk menambah pendapatan sebagai usahawan/dealer cadar.

  Untuk mengurangkan risiko anda, pihak Ilhamzainie.com memberi jaminan tukar tambah, dengan kata lain design-design cadar patchwork yang tidak terjual boleh DITUKAR dengan design lain. Dengan syarat cadar-cadar tersebut dibeli dengan pihak kami sahaja.

  Bagi anda yang berminat bolehlah menghubungi saya ZAINIE 013-3622852. Terdapat lebih 2000 unit untuk di pilih setiap bulan……ALHAMDULILLAH SEPANJANG TAHUN INI, stok cadar yang diimport oleh ilhamzainie.com memang terlajak LARIS!
  # anda semua dijemput ke pembukaan gudang kami yang baru seperti berikut:
  Alamat: PUSAT BORONG CADAR, 7-G, Jalan Reko Sentral 4, Taman Reko Sentral, 43000 Kajang (uptown Reko).
  Tarikh: 18 Oktober 2014
  ****DISKAUN HEBAT AKAN DIBERIKAN PADA HARI INI***

  * bagi anda yang berminat boleh terus hubungi saya. 0133622852 zainie

  HARGA BORONG CADAR PATCHWORK SEPERTI DI BAWAH:

  10-49 set = RM98/set

  50-99 set = RM95/set

  100-200 set = RM90/set

  201 set ke atas = RM88/set

  # KAMI HANYA MENJUAL CADAR MATERIAL 100% COTTON.

  # JUGA MENJUAL KARPET 100% COTTON.

  # SILA WHATSAPP SAYA UNTUK DESIGN CADAR PATCHWORK TERKINI

  013-3622852 zainie
  FB page: ilhamzainie.com

 4. Aidawati says

  Pemborong Cadar Patchwork 100% Cotton. Kami telah menyediakan Pusat Borong Cadar Patchwork yang beralamat No.6, Jalan Nova U5/48 , Subang Bestari Shah Alam Selangor. Whatsapp 0126576156/ 0122591038.
  Kami merupakan pemborong cadar patchwork direct daripada Kilang atau Gudang di Yiwu China. Kami menyediakan sejumlah 5000 set cadar patchwork dan merupakan pengedar cadar yang terbesar di Malaysia. Kami memiliki dua cawangan yang kami kendalikan .
  Pusat Borong Cadar Patchwork kini telah dibuka untuk tahun yang ke-3 bermula pada tahun 2013. Kami berpengalaman menyediakan design terkini. Berpengalaman membuat penghantaran melalui pos. Kami sedang mencari pengedar yang dapat mengaut keuntungan dan merebut peluang perniagaan cadar patchwork bersama.

 5. fakhrul najimi says

  boleh hubungi saya kalau nak cadar,selimut dan sarung bantal.. harga borong 0173011550

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *